ZŠ a MŠ Malý Újezd


Vážení rodiče a přátelé školy,
 srdečně Vás zveme na tradiční svatomartinský lampionový průvod. 

Letošní lampionový průvod si společně užijeme s bohatým programem. Nejprve Vás děti z MŠ a ZŠ potěší krátkým vystoupením a poté se společně vypravíme na lampionový průvod v maskách (masky jsou dobrovolné).




Vyhlašujeme také soutěž o nejlepší svatomartinské rohlíčky s náplní dle Vaší kreativity. Rohlíčky pečte se svými dětmi. Účast v soutěži je dobrovolná. 




Pravidla soutěže: 

Přineste krabičku rohlíčků 12. 11. 2024 před novou budovu ZŠ do 16:30. Ve chvíli, kdy vystavíme vaše rohlíčky na tác, bude k nim přiřazeno soutěžní číslo. Za každým vystaveným tácem bude kovový tubus do kterého budou hodnotící vhazovat kolečka (hlasy). 
Hlas je možné dát rohlíčkům, které budou lahodit nejen chuti, ale i oku, jelikož jejich kapacita bude samozřejmě omezena. Prosíme o zachování fair play a pozitivního přístupu k soutěži. Každý z hodnotících má pouze tři hlasy!!!

Pro první tři místa je připraven diplom za NEJÚŽASNĚJŠÍ ROHLÍČKY při měsíčku a malý dárek pro lepší den. Vyhlášení soutěže proběhne v průběhu opékání buřtíků.


S sebou si dále vezměte buřtíky, chléb, či cokoli dle chuti k opékání, vlastní nádobí, či papírové tácky a lampion na průvod. V neposlední řadě samozřejmě také dobrou náladu. Vše ostatní bude připraveno.

Velmi se na Vás těšíme.

ZŠ a MŠ Malý Újezd
Prohlášení o přístupnosti
Úvod
Základní škola
Mateřská škola
Školní jídelna
Dokumenty
Kontakty